To je to što me zanima!

Dubrovnik: Arape na Srđ htjeli odvesti žičarom koja ne radi

Glavna atrakcija za delegaciju iz Saudijske Arabije trebala je biti vožnja žičarom na Srđ, no organizatori Nur Holiday i Halal tourism su zaboravili da je ona na remontu
Vidi originalni članak

Ministarstvo turizma najavilo je kako ovog vikenda u Dubrovniku boravi 27-ero predstavnika turističkih agencija i medija iz Saudijske Arabije. Glavna atrakcija trebala je biti vožnja žičarom na Srđ, no organizatori Nur Holiday i Halal tourism iz Zagreba su zaboravili da je ona na remontu. Zbog tog su se propusta i javno ispričali.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 04.12.2015.

    Čestitke uspješnom ministru uspješne vlade u uređenoj državi bez vlade!

  • Medeni_Medo 04.12.2015.

    Halal tourism? ...Hmmm, jesu li ih ponudili kulenom i pršutom? Nepristojno bi bilo ne kušati hranu domaćina. :D

  • 04.12.2015.

    Najgori ministar nepotrebnog ministarstva, koje iza sebe ima još i veleznanstveni Institut za turizam te široku mrežu tzv Hrvatske turističke zajednice. Osnovna im je djelatnost ići po turističkim sajmovima u inozemstvu i promovirati hrvatski turizam, pobrati dnevnice i spavati u finim hotelima. Stalno nam podmeću lažne podatke o PRIHODU turizma, broju dolazaka i broju noćenja. Hrvatski turizam , bar na Jadranu baziran je na ilegalnim iznajmljivačima smještajnih kapaciteta, neplaćanju poreza, muljanju sa hranom, pićem, radnom snagom i drugim. Turisti će dolaziti u velikom broju jer im je ovdje kod nas LIJEPO i JEFTINO, nema industrije, nikakve proizvodnje, a sezona ISKLJUČIVO ovisi o broju sunčanih dana i temperaturi mora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare