To je to što me zanima!

Dubrovnik će u bankrot zbog kredita od 12,5 milijuna eura?

Dubrovniku prijeti bankrot zbog izgradnje prve gradske garaže. Radi se o javno-privatnom partnerstvu, za kojeg je ugovor 2005. godine potpisala Dubravka Šuica
Vidi originalni članak

Dubrovniku navodno prijeti bankrot zbog izgradnje prve gradske garaže na Ilijinoj glavici. Jutarnji list piše kako se radi o javno-privatnom partnerstvu, za kojeg je ugovor 2005. godine potpisala bivša gradonačelnica Dubravka Šuica. Ugovor je inače potpisala sa švicarskom tvrtkom Midia grupa. 

Prema dokumentaciji tog projekta, sporni su ugovori koji su štetni za gradski proračun te neizvršeni, ali skupo naplaćeni radovi. Osim toga, kredit za taj projekt od 12,5 milijuna eura je dala Privredna banka Zagreb, a nitko ga ne vraća. Novac uplaćen za taj projekt je navodno završio na računima ciparske tvrtke kojoj je vlasnik Midia grupa, a cijenu su tijekom godina nekoliko puta mijenjali. Nikada se nije pojasnilo tko je odobrio drastično mijenjanje cijena.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 32

  • GOLI_OTOK 03.11.2011.

    dobre sise

  • Galeb i ja 03.11.2011.

    Obitelj Geis-en, a pogotovo ona njegova saul su bljuvotine koje u djaspori nitko vise nemoze cuti ni vidjeti,pa su sada dosli u Dubrovnik prodavati muda pod bubregr.

  • hamdija 03.11.2011.

    doči češ svon ivi ne u posjete nego odležat barem 20 godina .

Komentiraj...
Vidi sve komentare