To je to što me zanima!

Dubrovnik: Igrao nogomet pa ga je ubila prečka gola

Veselin Stanjević (18) iz Dubrovnika poginuo je u četvrtak oko 23,10 sati u Župi dubrovačkoj. Suigrači su ga pokušali oživjeti, no nisu uspjeli
Vidi originalni članak

Najmlađi barmen hotela Palace Veselin Stanjević (18) iz Dubrovnika poginuo je u četvrtak oko 23.10 sati u Župi dubrovačkoj. Igrao je s društvom nogomet u sportskoj dvorani bivšeg vojnog kompleksa Kupari. U jednom se trenutku rukama uhvatio za prečku nogometnog gola Od težine se zanjihala, te je pao na leđa i glavom udario od tlo. Usto, gol je povukao za sobom, pa ga je i prečka udarila u glavu. Nesretnog su mladića suigrači pokušali oživjeti. Nažalost, nisu uspjeli.
- Veselin je bio milo dijete hotela Palace i tvrtke Jadranski Luksuzni Hoteli. Vijest o njegovoj smrti sve nas je pogodila kao jednu veliku obitelj. Bio je skroman, radišan i željan znanja. Teško mi je govoriti o našem djetetu u prošlom vremenu - kazala nam je s tugom u pogledu direktorica hotela Palace Luce Baća. Veselina su stipendirali u 3. razredu srednje škole. Nakon završetka škole lani je dobio posao. Hotel mu je platio i polaganje ispita za barmena. Računali su na njega u budućnosti.
- Očekivali smo ga danas u smjeni od 14 sati. Javili su nam da neće doći, nikada više. Bar je prazan bez njega. Teško je u ovim trenucima raditi za barom i misliti na Veselina ispričao nam je njegov stariji kolega.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mornar 25.04.2008.

    Prestrašno... Sućut obitelji....

  • Hercegovkica 25.04.2008.

    Kakve se stvari događaju, pa to je strašno, ali je nagore od svega što se onda viđaju komentari tipa \'\'pa što se vješao \'\', ma gledajte, sve to stoji, ali ne bi na športskim terenima trebalo sve biti sigurno, pogotovo golovi, jer u njih isto tako može lopta udariti velikom snagom i gol će pasti, mislim da su za ovakve stvari krivi mjerodavni koji bi trebali znati da se golovi moraju jako dobro učvrstiti....

  • rođo1 25.04.2008.

    ljudi nešto je trulo u državi DANSKOJ(HRVATSKOJ).ISKRENA SUĆUT OBITELJI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare