To je to što me zanima!

Dubrovnik: Političari stigli na Croatia Summit 2010.

Gordan Jandroković sastao se već s kolegom iz Crne Gore nakon čega su izjavili da će granicu na Prevlaki riješiti na europski i civiliziran način
Vidi originalni članak

'Jugoistočna Europa u suočavanju s globalnim izazovima' tema je petog Croatia Summita na kojem će se u petak u 17 sati u hotelu Palace u Dubrovniku sastati visoki dužnosnici europskih zemalja i Kanade te predstavnici međunarodnih organizacija. Summit će otvoriti premijerka Kosor, a nakon toga će se fotografirati s dužnosnicima.  Oni će biti smješteni u hotelima  Excelsior, Belevue i Palace tvrtke Jadranski luksuzni hoteli u vlasništvu Gorana Štroka. Policajci već stoje na  svakom raskrižju na trasi kojom će proći automobili političara. Policajci sa službenim psima pretražuju područje oko hotela.  

POLITIČARI ĆE UŽIVATI U MORSKIM DELICIJAMA 
Doznajemo da će dužnosnicima za jelo ponuditi morske delicije, stonske kamenice i dagnje, crni rižoto, pastu s plodovima mora, hobotnicu na salatu, ribu i dubrovačku slasticu rozatu. Točit će se najbolja domaća bijela i crna vina iz pet hrvatskih vinskih regija. Na summitu će se nuditi i hrana za vegetarijance.

'GRANICU NA PREVLAKI ĆEMO RIJEŠITI NA EUROPSKI NAČIN'
Ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković sastao se već s kolegom iz Crne Gore nakon čega su izjavili da će dvije zemlje granicu na Prevlaki riješiti na europski i civiliziran način, prenosi HTV. Premijeka Jadranka Kosor sastala se sa francuskim premijerom Francoisom Fillonom s kojim je potpisala Hrvatsko-francusko strateško partnerstvo, deklaraciju i akcijski plan. Nakon sastanka s predsjednikom Ivom Josipovićem, Filon će se u Duborovniku pridružiti poljskom kolegi Donaldu Tusku, slovenskom Borutu Pahoru, bugarskom Bojku Borisovu, albanskom Saliju Berishi, kosovskom Hashimu Thaciju i crnogorskom kolegi Mili Đukanoviuć te visokiim predstavnici Europske unije, Kanade, OESS-a i NATO-a.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • milvoi 09.07.2010.

    a sve nema se

  • konjina 09.07.2010.

    izjeli nam pitončiće

  • user_47832 09.07.2010.

    Jel\' bar izbacila zvaku na vrijeme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare