To je to što me zanima!

Dug 64 km i visok 6 m: Izrael gradi zid na granici s Gazom

U priopćenju ministarstva stoji da će zid biti sličan onome koji je podignut na granici s Egiptom te da će biti izgrađen od oko 20.000 tona galvaniziranog čelika.
Vidi originalni članak

Izrael je započeo izgradnju novog zida na granici s Gazom, izvijestilo je u nedjelju izraelsko ministarstvo obrane. 

- Zid će onemogućiti da teroristi iz pojasa Gaze upadaju na naš teritorij - rekao je izraelski premijer i ministar obrane Benjamin Netanyahu na tjednome zasjedanju kabineta. 

ZRAČNI UDARI Na granici Izraela i Gaze vode se najžešće borbe od 2014.

Novi će zid biti dugačak 65 kilometara i visok šest metara. Palestinci u Pojasu Gaze opetovano režu bodljikavu žicu koja je ondje trenutačno postavljena, nastojeći prijeći na izraelski teritorij.

UPLETEN U TRI SLUČAJA KORUPCIJE Premijer Izraela Netanyahu: Ne namjeravam podnijeti ostavku

U priopćenju ministarstva stoji da će zid biti sličan onome koji je podignut na granici s Egiptom te da će biti izgrađen od oko 20.000 tona galvaniziranog čelika

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 04.02.2019.

    Sram bilo Arape, kako se usuđuju boriti za opstanak. Pa gdje to ima da narod koji je u koncentracijskom logoru, opkoljen bodljikavom žicom i svaki dan pod zračnim, raketnim, topovskim i tenkovskim napadima neprijatelja pokušava da se obrani. Ček, ček, zar nisu Židovi u Varšavskom getu isto podigli ustanak? Zar nisu oni molotovljevim koktelima i oružjem kojeg su sami izradili napadali njemačke vojnike?

  • Pravilobr2 03.02.2019.

    Ko je terorist na Bliskom Istoku? Drzava koja je okupirala i otima tudje ili ono koji se bore za svoj opstanak! Zar Izrael nije terrorist jer jako cesto ulijece u Siriju i tamo sije smrt?

  • vidum 03.02.2019.

    Ono, kad od čitavog svijeta tražiš razumijevanje i suosjećanje zbog onog što si proživio, a onda se prema drugima ponašaš neljudski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare