To je to što me zanima!

Dug za lijekove opet 5,5 mlrd. kn: 'Bit će napeto ako ne plate. A još nam stiže i novi porez...'

• Dugovanja prema veledrogerijama ponovno su alarmantna • Najdulje rokove plaćanja imaju opće bolnice •
Vidi originalni članak

Dugovi prema veledrogerijama opet su se popeli na 5,5 milijardi kuna u prvih deset mjeseci ove godine. To je za 24sata otkrio predsjednik HUP-Koordinacije veledrogerija Jasminko Herceg, ujedno predsjednik uprave Medike, najveće veledrogerije u Hrvatskoj. Iako doznajemo kako trenutno niti jednoj od bolnica ne prijeti scenarij od prošle godine, kad su nekima obustavili isporuku lijekova, situacija nije dobra i mogli bi nastati problemi s daljnjom opskrbom bolnica lijekovima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25.11.2022.

    Dugovi, neodgovornost, afere, nikakve reforme ali i dalje su tu. Nestvarno.

  • Luna777 25.11.2022.

    Dugovi uvijek ogromni u bolnicama, usprkos toga što radni narod uplaćuje u zdravstvo, plus toga jako velika većina plaća dopunsko zdravstveno osiguranje. Usprkos toga narod sve više i više posjećuje privatne klinike, dobrano plaća razne preglede ili operacije, jer u našoj državi po 8 mjeseci do godinu dana čekaš na neke preglede. Naše zdravstvo je doista kao da živimo u prošlom stoljeću, nikakve pomake nema, ministar nesposoban, liječnici rade privatno, a narod se osiromašuje jer plaća privatne preglede ili umire. I onda nam kažu da je zdravstvo besplatno! Mo'š mislit.

  • %Šveđanin% 25.11.2022.

    Dužni su ko Grčka, i to zbog korupcije, nerada i lopovluka. Strašna je to ekipa, dubinski organizirana i uvučena u sve pore hrvatskog sustava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare