To je to što me zanima!

Dugo Selo: Automobil sletio s ceste, poginuo je suvozač (20)

U prometnoj nesreći u Dugom Selu u nedjelju oko 5.10 sati poginuo je mladić (20). Mladić je bio suvozač u automobilu koji je udario u stup u Zagrebačkoj ulici
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Dugom Selu u nedjelju oko 5.10 sati poginuo je mladić N.J. (20). Kako javlja policija, mladić je bio suvozač u automobilu koji je udario u stup u Zagrebačkoj ulici nakon što je vozač B.S. (22) izgubio nadzor nad vozilom. Vozač je teško ozlijeđen, a prevezli su ga u KB Dubrava. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • user_110974 20.06.2011.

    susjed kbr.99: To je samo pola istinie. Kad je netko pročitao da je za nesreću kriva loša cesta u ovom slučaju magistralna i tko je odgovoran za njeno održavanje ili pak da se sumnja na tehničku neispravnost vozila koja je posljedica loše održavane prometnice. Nitko!!! Vozilo će na otpad, jednog mladog života više nema, tuga i bol u obitelji kao ponor duboka. Mi mali ljudi još ćemo dugo slušati obećanja o rekonstrukciji Zagrebačke ulice sklanjati, se pred tutnjavom teških kamiona za koje je ista ne tako davno bila zabranjena !!! Koliko još mladih života treba izgubiti?! Koliko još brige i suza majki treba biti proliveno da da netko shvati da se nemože stalno kriviti brzina i mladost! Nikola počivao u miru Božjem, iskrena sućut velikom Petru, roditeljima, rodbini, prijateljima. Ozljeđenom momku želim potpuni oporavak.

  • MartinAntić 20.06.2011.

    Petar je u pravu,nemojte njegovog brata osudivat. Petre vidimo se sutra . !

  • KristijanKolobara 20.06.2011.

    Pepi potpuno si u pravu slazem se stobom !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare