To je to što me zanima!

Dumbović: "Snažno nas je uzdrmao jutrošnji potres, građani su traumatizirani"

Građanima sve izgleda sporo, nisu zadovoljni. Nisu dobili ni osnovnu sigurnost, ispod Petrinje se i dalje trese. Fali još 500 kontejnera, ističe gradonačelnik...
Vidi originalni članak

Jutrošnji potres nas je stvarno uzdrmao, osjetili smo kako padaju preostali dijelovi grada. Vatrogasni zapovjednik nam je rekao da nema značajnijih šteta što je najvažnije, no potresi ne odustaju, to je traumatizirajuće za sve građane Banovine, rekao je Darinko Dumbović za N1.

- Građanima sve izgleda sporo, nisu zadovoljni. Nisu dobili ni osnovnu sigurnost, ispod Petrinje se i dalje trese. Fali još 500 kontejnera, država pomaže sporo, a nama treba hitna intervencija. Ovako će grad polako umirati. Najvažniji su ljudi, radna mjesta, trebaju im pomaci, trebaju osjetiti da vraćamo život gradu - dodao je.

GRAD DUHOVA Ogorčeni Petrinjci dva mjeseca nakon potresa: 'Otišlo je 1500 ljudi zauvijek, napušteni smo'

Ističe da financijskih sredstava za poduzetnike nemaju.

Podsjetimo, potres jačine 4,2 Richtera s epicentrom sedam kilometra od Gline probudio je stanovnike Banije u 5:37 sati u srijedu. Podrhtavanje od nekoliko sekundi osjetilo se do Zagreba...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • intellectus 03.03.2021.

    Teško je sve to primiti i izdržati, ali Ti si uistinu težak lik. Umjesto da svoje sugrađane saslušaš, pomogneš, razumiješ ih, Troja nekontrolirana "priča" samo još više unosi nemir među ljude. Ovo sam čuo iz usta nekoliko Tvojih sugrađana. Mani se bar za trenutak, u ovo teško vrijeme svog politikantstva, da i to su rekli, Tebe sigurno neće birati. Mani se čovječe laprdanja, daj mir.

  • 03.03.2021.

    Neke je uzdrmao i tvoj lopovluk Dumbo! P.s. i tvoje lopovske obitelji... 

  • niksito6767 03.03.2021.

    Obitelj kriminalaca... Pravi su DUMBovići...

Komentiraj...
Vidi sve komentare