To je to što me zanima!

Dva auta naletjela na kravu kod Drniša: Vozačica sletjela autom s ceste, teško je ozlijeđena

Vozačica (54) Mercedesa je pokušala izbjeći kravu koja je prelazila kolnik, no udarila je autom u suhozid, a nakon udarca se auto prevrnuo na krov
Vidi originalni članak

U jutarnjim satima u srijedu dva su automobila naletjela na kravu koja je prelazila kolnik na cesti D-33 u Žitniću kod Drniša, izvijestila je PU šibensko-kninska. 

Kako navode, do nesreće je došlo kada je 34-godišnjak, vozač osobnog automobila marke Dacia, na vrhu kolone od tri vozila naletio na kravu. Životinja je uginula od naleta. 

OČEVID U TIJEKU Kombi udario pješaka u Splitu, policija traži očevidce da se jave

Zbog nepridržavanja razmaka, neprilagođene brzine i stanja ceste, na životinju je naletjela i vozačica (54) u Mercedesu. Dok ju je pokušala izbjeći, udarila je autom u suhozid i stablo, a zatim se auto preokrenuo na krov. 

Prilikom udara je vozačica teško ozlijeđena, a nakon liječničke pomoći je puštena na kućnu njegu. 

TRAGEDIJA U TRAMPOLIN PARKU Nesreća u Ljubljani: Akrobat umro zbog pada na trampolinu

- Protiv 50-godišnjeg vlasnika životinje će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog kao i protiv 54-godišnje vozačice Mercedesa - istaknuli su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ptica neznalica 17.11.2022.

    Jedan savjet vozačici. Tužite vlasnika i policiju zbog maltretiranja. Prije toga utvrditi da li na konkretnom dijelu ceste ima prometni znak Domaće životinje na cesti. Ako nema, tužba prolazi.

  • 17.11.2022.

    Kolko ima znakova, kak ih ja zovem " bifteki na cesti", pogotovo u ruralnim područjima.  Nisu postavljeni bez veze, ali kak I ostali znakovi, većini ne predstavljaju ništa.

  • Fenix7 17.11.2022.

    Jedna krava, a njih dvoje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare