To je to što me zanima!

Dva maloljetnika iz Njemačke ukrali auto, vozili pa ga zapalili

Dvojac je ukrao automobil vlasnici (59). Vozili su ga kroz noć, a zatim su u jutarnjim satima krenuli prema Benkovcu i zapalili ga. Izgorio je do temelja, a šteta je oko 70.000 kuna
Vidi originalni članak
Maloljetnik (17) iz Njemačke ukrao je auto u Karinu Gornjem u noći na subotu. U noćnoj vožnji Škode požeške registracije kojeg je ukrao 59-godišnjoj ženi, društvo mu je pravio 14-godišnji dječak, također Nijemac. Odvezli su se prema Benkovcu, a oko sedam ujutro, vozilo su zapalili upaljačem na cesti D27. Izgorjelo je u potpunosti.
 
- Materijalna šteta iznosi oko 70 tisuća kuna, a prema obojici je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe i oštećenja tuđe stvari - kažu u zadarskoj policiji.
Iste noći u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je ukrao osobno vozilo Volkswagen Golf slovenske registracije u vlasništvu 61-godišnjeg državljanina Slovenije.
 
Šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • budalajlama 28.10.2019.

    Jbt. pa tu još ima Švaba. Partizani nisu završili posao.

  • POTPEC 28.10.2019.

    NEMA PROBLEMA sad im pozvat roditelje da dovedu novu škodu i predaju vlasnici, a njih dvoje izbaciti iz države uz doživotnu zabranu dolaska i prolaska kroz Hrvatsku. A ako kojim slučajem imaju i hrvatsko državljanstvo odma im ga poništiti uz zabranu izdavanja novog.

  • mimara 28.10.2019.

    Decki dosli malo doma da se provozaju u tudem autu jer znaju da bi u njemackoj zavrsili u zatvoru i bili obiljezeni maltene do kraj zivota.u Hrvatskoj mogu ga i zapaliti i nikom nista.Opaliti roditelje po dzepu da nadoknade stetu a oni neka sa maloljetnicima naprave racun

Komentiraj...
Vidi sve komentare