To je to što me zanima!

Dva mjeseca bio u zametenom autu, preživio jedući snijeg

Muškarca u zametenom automobilu na šumskoj cesti pronašla su dvojica sanjkaša. Nije jasno kako je preživio jer nije imao hrane, no spasioci vjeruju da je jeo snijeg
Vidi originalni članak

Švedski spasioci pronašli su muškarca starog između 40 i 50 godina koji je čak dva mjeseca bio u automobilu zametenom snijegom nedaleko grada Umea, piše Local. Nije jasno kako je preživio obzirom da sa sobom nije imao hrane, a i temperature su bile vrlo niske. 

- Aposlutno je nevjerojatno da je još živ - rekao je jedan od spasioca. 

Nije poznato ni kako je završio na šumskoj cesti te toliko dugo ostao neotkriven. Kada su ga pronašli jedva se pomicao i govorio. Zameteni automobil spazila su dvojica muškaraca koji su cestom prolazili na sanjkama. Isprva su mislili kako je automobil napušten, no kada su skinuli snijeg sa stakala vidjeli su da se u unutrašnjosti nešto pomiče. 

Muškarac se trenutačno oporavlja u bolnici u Umei. Spasioci vjeruju kako je uspio preživjeti zahvaljujući obilnom snijegu koji je prekrio vozilo. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • handi 19.02.2012.

    Dakle, ovo je sigurno patka ili totalna glupost novinara, koji o tome piše, odnosno od ovih, koji su pronašli auto pokriven snijegom. To čak da je i čudo, nikako ne može biti, jer se i takvo čudo po svim zakonima prirode jednostavno ne može dogoditi. Dva mjeseca bez hrane? Pitanje dali je auto bio potpuno pod snijegom i da li je bio otvoren prozor. Dva mjeseca u zatvorenom automobilu nije jednostavno moguće opstati.Moguće u koliko je disao na škrge. Sigurno se tu nije radilo o dva mjeseca, nego možda o nekoliko dana, moguće 6, sedam, osam. Sve drugo su ili laži ili iluzije.

  • Diba 18.02.2012.

    za ne vjerovati, jer nije moguće izdržati pogotovo na toj hladnoći, u pravu je xxx1 kad postavlja pitanje gdje je nuždu vršio? čista namještaljka.

  • ping-pong 18.02.2012.

    E da, sve to nas čeka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare