To je to što me zanima!

Dva muškaraca upala u kuću starice (87), pa je opljačkala

Maskirani pljačkaši upali su u kuću u kojoj žena živi sama, te su joj uz uporabu sile oduzeli oko tisuću kuna. Starica je lakše ozlijeđena, a policija traga za razbojnicima
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske okončali su očevid u Ceričkoj ulici u Vinkovcima gdje je opljačkana 87-godišnja žena. Sve se dogodilo danas između 9.30 i 10 sati kada su dvojica nepoznatih muškaraca, za koje 87-godišnjakinja nije mogla reći jesu li bili maskirani, upala u njezinu kuću gdje živi sama i uz uporabu sile oduzela joj oko tisuću kuna te se udaljila u nepoznatom smjeru.

Starica, koja je lakše ozlijeđena, zbog pretrpljenog šoka i straha teže je komunicirala s policijom pa nije mogla reći detalje o izgledu pljačkaša ili druge podatke koji bi policiji olakšali potragu. Policija traga za drskim razbojnicima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bubica1985 01.02.2012.

    Joj,da sam ja zakon takve mamlaze bi streljali na sred trgova po gradovima i ne samo njih nego i sve bijednike koji tuku žene, djecu, korumpirane političare i sve njima slične da više jednom bude red na ulicama i u životima ljudi!!!

  • be yourself 01.02.2012.

    Sigurno još jedna akcija kradezeove mladeži.

  • biberrr 01.02.2012.

    Zašto je ukinuta smrt streljanjem? Svaki častan lopov se srami ovakvih. Pravo smeće od ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare