To je to što me zanima!

Dva puta zadavila sina, a onda ga spalila i zakopala

SAD: Poremećena majka sama se prijavila policiji. Zadavila je svog sina, a onda ga oživjela da bi ga ipak na kraju ubila. Zakopala ga je u pješčaniku
Vidi originalni članak

Amerikanka Tiffany Toribio priznala je policiji strašan zločin. Ona je ugušila svoga sina Tyrussa (3), ponovno ga oživjela da bi ga opet ugušila. Njegovo tijelo spalila je i zakopala u pješčaniku u parkiću u Albuquerqueu.
- Tiffany je pritisnula ruku na dječakova usta i nos. On je vrlo brzo izgubio svijest. Ona se premišljala da li da ga oživi ili pusti da umre. Oživjela ga je. No vrlo brzo se predomislila i opet ga ugušila - priča policijski zapovjednik Ray Schultz. Policiji je rekla da je ubila sina jer nije željela da odrasta bez ljubavi kao ona. Ubojstvo su otkrili nakon što je slučajna prolaznica našla tenisicu malenog Tyrussa kako strši iz pijeska. Policija je tada preko televizija i novina građane pozvala da se jave kako bi identificirali dječaka. Osam dana nakon pronalaska Tyrussa savijest Tiffany nije dala mira. Nazvala je policiju i prijavila se. Prijateljima je priznala kako se ne slaže sa sinom i da smatra da mu nije dobra majka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Gimnazijalka 25.05.2009.

    P... ti M..... Ku*o glupava, ko je tebi dao da imaš dijete? Ja bi te 10 puta gušila i oživljavala, a onda bih te živu spalila jer si zaslužila najveću muku koja može biti! Vadila bih ti oči, čupala uši.... A ja sam jako maštovita!! MIslim da bi se kod mene i sama ubila!! A ja bih te opet oživila!!!

  • barkley 23.05.2009.

    jadan mališa

  • freedom call 23.05.2009.

    Bože pomozi nam-ovo je pakao :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare