To je to što me zanima!

Dva specijalca s Maksimira izbacila invalida i trudnicu

Miodrag Radeljak (29) prešao je 400 kilometara zbog utakmice s Engleskom. Specijalci su im prijetili i palicama i bez objašnjenja ih izbacili
Vidi originalni članak

Miodrag Radeljak (29) prešao je 400 kilometara zbog utakmice hrvatske nogometne reprezentacije s Engleskom. Na zagrebački stadion došao je s četiri mjeseca trudnom djevojkom i dva prijatelja, no na stadion nije ušao. Dva specijalca su ga bez objašnjenja izbacila van. Njemu i trudnici prijetili su palicama, a neki su navijači ulazili na sjevernu tribinu bez karata. Iako je više puta tražio objašnjenje za brutalnost, dobio je proturječne odgovore.
- Srušio si ženu, osobno si tražio da te pustimo van i već si tri puta ulazio na stadion - rekli su specijalci Miodragu. Njemu je oduzeta lijeva strana tijela zbog moždanog udara koji je imao prije dvije godine. U Hrvatskom nogometnom savezu osudili su ponašanje specijalaca. Uvjereni su kako je riječ o izoliranom incidentu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tallyst 18.09.2008.

    Ma sramota!!Eto i ti specijalci ka da su Boga za bradu uvatili!! Čast izuzecim,a ima ih jako malo jer je večina isfrustrirana a ostatak su seljačine iz neke vukojebine pa se liče po ljudima!!!!

  • petruss 16.09.2008.

    ti specijalci su jaki kad su u čoporu. Vidio sam mnogo puta njihovu bahatost. Oni su največi kriminalci. I sam znam da se bave utjerivanju dugova i reketarenju!

  • marenda 16.09.2008.

    eejjj \"halo\" a di si sad našo i nas plavuše mogo si nas preskočit ovaj put

Komentiraj...
Vidi sve komentare