To je to što me zanima!

Dvaput silovao istog konja i dobio tri godine zatvora

Perverzni Britanac za prvi je seksualni napad u listopadu '07. dobio uvjetnu kaznu. U staji su mu ostale gaće. Priznao je da se malo igrao s konjem
Vidi originalni članak

Nesretnog je konja Calica vlasnik jutro nakon zlostavljanja pronašao kako se kreće ustranu, a što je prvi znak da je pod stresom. Pokraj njega je bio visoki stolac koji inače stoji pred stajom, pokrivač kojim ga je prekrio njegov vlasnik bio je na podu. Policija britanskog otoka Guernsey je odmah posumnjala da ga je seksualno zlostavljao Leeroy Le Gallais (46). Perverzni muškarac svoju je žrtvu prvi put silovao u listopadu 2007. lopaticom, a policija ga je uhvatila po gaćama koje su mu ostale u staji. Tada je dobio uvjetnu kaznu. 25. travnja ove godine ponovno se vratio na 'mjesto zločina'. Gallais je priznao silovanje, a sucu je kazao kako je prethodno popio nekoliko piva te da je namjeravao ići kući, ali da je odjednom završio u staji 'igrajući se s konjem'.
- Možda je bilo nečeg seksulanog. Valjda bi se to moglo tako nazvati - kazao je sucu.
Gallais je za silovanje nesretne životinje osuđen na tri godine zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jedina1301 03.12.2008.

    kak su mu oci skrili.. hahahhaaaa

  • user_23463 03.12.2008.

    Rekla bin ti \"konjino\" al\' uvridila bi ono blago

  • Pentagram 03.12.2008.

    Predlažem kaznu koja bi u cijelosti odgovarala počinjenom \"zločinu\". Sada bi tom istom konju trebalo dopustiti da siluje njega :-) Garantiram da frajer više ne bi ponovio istu grešku.. A mislim da više nikad u životu ne bi ni sjedio... :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare