To je to što me zanima!

Dvije doge bacale su ženu poput igračke po dvorištu

Život je Katici Areš Škorot spasio kolega Željko Zgrablić. Uhvatio ju je i doslovce je ubacio u kombi. Prevezao ju je liječniku. Ima otvorenu ranu
Vidi originalni članak

Nisam čak niti ušla u dvorište obitelji Pipunić, koje je neograđeno sa strane s koje smo kolega i ja došli, a pas je već trčao prema meni. Drugi je stigao za trenutak. Oba su me napala, priča uznemireno Katica Vareš Škorot, koju su u Ližnjanu napale dvije korzikanske doge. Tvrdi da su je psi bacali po dvorištu kao da je gumena igračka. Život joj je spasio kolega Željko Zgrablić uhvativši je i doslovce je ubacivši u kombi. Prevezao ju je liječniku. Žena ima otvorenu ranu i mora ići na previjanje.
Vlasnica pasa Irma Pipunić kaže da joj je žao zbog napada, no tvrdi da je žrtva ušla u privatan posjed te da se agronomka nije najavila.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pichlyk 28.09.2008.

    Naprosto je nemoguće da su je bacali po dvorištu kao da je gumena igračka Ipak je gospođa poprilično teška za takve akrobacije.

  • dancingwoman27 28.09.2008.

    Ovo stvarno nije vijest kakvu sam ocekivala prema naslovu..Definitivno nije potpuna a i plus toga da su je ti psi bas tako napali imala bi vise tragova po sebi nego sto je jedna zamotana ruka na kojoj navodno ima ranu...Gdje su vam dokazi s kojima mozete poduprijeti pricu npr. slike pasa,nalazi od doktora..itd...Jer po ovim slikama ne mozes nista zakljuciti osim gdje god da ste slikali tu zenu vidi se ako se varam rotvajler pokraj nje....A kako ona moze uci u necije dvoriste bez da se je najavila ili da je pozvonila?? Sta su ona i njen kolega uopce trazili tamo???

  • drug Tito_1 28.09.2008.

    Pa valjda ima zvono na vratima????

Komentiraj...
Vidi sve komentare