To je to što me zanima!

Dvije nesreće u Otoku: Žena (31) poginula, dvoje ozlijeđenih

U Ulici J.J. Strossmayera vozač auta sletio s ceste i zadobio teže ozljede, a 10 minuta kasnije, drugi auto je sletio s ceste u Ulici Bana Josipa Jelačića. Poginula je putnica, a vozač je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Jedna žena je poginula, a dva muškarca su teško ozlijeđena u dvije prometne nesreće u gradu Otoku u nedjelju ujutro. Razmak između nesreća bio je svega 10 minuta, javila je PU vukovarsko-srijemska.

Prvo je oko 6 sati u Ulici J. J. Strossmayera vozač (26) sletio autom s ceste te od siline udara zadobio teže ozlijede. Prevezen je u bolnicu u Vinkovce gdje mu se ukazuje liječnička pomoć. 

Desetak minuta kasnije, u Ulici Bana Josipa Jelačića, također je automobil sletio s ceste. U toj prometnoj nesreći poginula je  31-godišnjakinja, koja je bila putnica u vozilu, dok je 30-godišnji vozač ozlijeđen

U tijeku je očevid obje prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Trunpa 19.02.2017.

    Točio se loš alkohol ili možda netko nešto donia

  • birelloo 19.02.2017.

    Za nesreci direktni krivci DORH .. MUP . lokalni HDZ ovi celnici i serifi... Bivsi nacelnik PU vukovarsko srijemske smjenjen radi 7 kg graha.. a u stvari istina je druga.. pojacavao je kontrole kad su feste i pijanke. Kaznjavao sve redom. Pijane svatove iskljucivao iz prometa.. ali nekome to nije pasalo jer je neki bahati serif i njegov sin nadrapali.. ali tada je sigurno spasio nekoliko zivota. Njega su optuzili bio senzacija u novinama i sve optuzbe pale u vodu.. da se zakon provodi sigurno bi nesretna zena sada bila u krugu obitelji..

  • ivan48hr 19.02.2017.

    Možda su bančili u zoru povrat kući je naj opasniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare