To je to što me zanima!

Dvije nestale djevojčice su našli na području Šibenika

Sisak: Ermina Kurtović i Bernarda Sović nestale su u petak nakon nastave. Erminin stric vjeruje da ih je na bijeg nagovorio dečko iz susjedstva
Vidi originalni članak

PU sisačko-moslavačka izvijestila je u nedjelju kasno navečer kako su maloljetne Erminu Kurtović iz Siska i Bernardu Sović iz Gornje Letine kraj Sunje našli na području Šibenika. 15-godišnjakinje su nestale u petak poslije nastave u trgovačkoj školi u Sisku. Bernardin nestanak prijavio je otac, a Erminin baka. Djevojka živi s bakom i stricem nakon što ju je majka napustila, a otac je prije sedam godina ubijen u BiH. Ermina i Bernarda su lani pale prvi razred. Erminin stric je nakon nestanka djevojčica kazao kako vjeruje da je njezin 21-godišnji dečko organizirao bijeg govoreći djevojkama o poslu u Zagrebu. Bernardina majka kaže kako kći nije pokazivala namjeru da ode od kuće. Detalji vezani uz pronalazak maloljetnica još nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Bijela13 22.09.2008.

    ..kao sto se ocekivalo..pubertet..

  • jesenjin 22.09.2008.

    hahaahah nedaj boze da imje neko rekao da djed mraz zivi na sjevernom polu,gdje bi ih onda nasli?

  • lovac luka 22.09.2008.

    Ovakvo ponašanje je definitivno za kaznu. Ne treba ih šamarati, ali moraju shvatiti da to što su napravile nije u redu. Svi smo mi bili mladi, ali ja mogu samo zamisliti što bi mi stari napravio da mi je neki suludi nepotrebni bijeg pao na pamet. Nije mi bilo ni u peti bježati od kuće. Jednom su jednu od ovih \"bjegulja\" jednom uhvatili u krađi šminke i tako su je i locirali. JE LI TO NESRETNO ili ipak samo RAZMAŽENO dijete??? Kazna! I to stroga! Pa da vidiš kako bi odjednom postali sretna djeca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare