To je to što me zanima!

Dvije su se časne vratile s misionarskog putovanja trudne

Obje su žene nakon toga morale napustiti svoj život u samostanima na Siciliji, a pokrenuta je i istraga. Jedna od njih je čak bila poglavarica...
Vidi originalni članak

Dvije časne sestre su se vratile s misionarskih putovanja trudne. Obje su služile na Siciliji, potječu iz Afrike, a jedna od njih je čak bila poglavarica. Prema pisanju ANSA-e ta je časna porijeklom s Madagaskara te se brinula o starijima. Ona se vratila s putovanja trudna mjesec dana.

Druga je žena stara 34 godine i završila je u bolnici zbog jakih bolova u trbuhu te su liječnici ustanovili da je trudna. Nakon toga su ju poslali iz samostana u okolici Nebrodija u Palermo. Tko su očevi, ne zna se. The Sun se poziva na izvor iz Rima koji kaže kako su obje časne bile u svojim domovinama te da su tamo imale seksualne odnose. Obje su žene nakon toga morale napustiti svoj život u samostanima. 

- Pokrenuta je istraga. Obje su se žene ogriješile o zapovijed čednosti, ali je sada dobrobit njihove djece najviši prioritet - kaže izvor.  

Idi na 24sata

Komentari 253

  • ursuss 11.11.2019.

    Božja volja....rekli bi...možda je bezgriješno...

  • bebisan 09.11.2019.

    uspješna misija sigurno u misionarskom položaju odrađena

  • 07.11.2019.

    Kakva neizmjerna radost zbog nečega što je objavio The Sun! 🤣🤣🤣 226 komentara zbog dvije trudne časne! Što ako kćeri nekih komentatora dožive istu sudbinu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare