To je to što me zanima!

Dvogodišnji pušač ipak se nije odviknuo od cigareta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ardi je propušio s 11 mjeseci. S roditeljima išao na tržnicu gdje oni prodaju ribu, a mališan se sam zabavljao. Terapija odvikavanja još nije uspjela
Vidi originalni članak

Ardi Rizal, dvogodišnji dječak iz Indonezije koji je pušio i do 40 cigareta dnevno, ipak nije prestao pušiti. Njegovi roditelji svjesni su kako se njihov sin truje, ali još mu dopuštaju da puši.
- Ukoliko prestane pušiti, sigurno će biti potpuno zdrav dječak, bez opasnosti od težih bolesti - rekla je njegova majka Diana. Ardi je počeo pušiti nakon što je navršio 11 mjeseci. S roditeljima je odlazio na tržnicu gdje oni prodaju ribu, a sam se zabavljao. Uočili su ga u jednom trenutku s već zapaljenom cigaretom, piše Daily Mail. Prije mjesec dana je bio na terapiji odvikavanja od pušenja, ali nije se uspio odreći poroka. Iz socijalne službe su komentirali kako treba vremena da se mališan odvikne od cigareta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kokomoon 04.07.2010.

    sigurno ne pusi smece koje mi kupujmemo s otrovima unutra, nije da opravdavam ali.......ajmo moralizirati ljudima na selu i Indoneziji koji zive zdravije i duze od svih ostalih po svijetu , a pogotovo u zdravoj, moralnoj, inteligentnoj, naprednoj Europi!!!!!

  • 25sat 04.07.2010.

    Jbga, tamo se prema djeci odnose kao prema domaćim životinjama! Prodaju ih, prostituiraju, zašto se ovom čuditi !

  • meca2 04.07.2010.

    ovaj mali je novi fidel castro.....jbg od malih nogu pocinje sa poslom

Komentiraj...
Vidi sve komentare