To je to što me zanima!

Dvojac priveden zbog branja smilja: Prevozili 1088 kg bilja

Prilikom obilaska trajektnog pristaništa Merag policija je kod dvojice muškaraca u teretnim vozilima pronašla 1088 kg smilja pakiranog u 47 vreća te dio bez vreća
Vidi originalni članak

Prilikom obilaska trajektnog pristaništa Merag u ponedjeljak navečer, djelatnici policije iz Cresa zatekli su dvojicu muškaraca koji su u teretnim vozilima, ogulinskih i karlovačkih registracijskih oznaka prevozili zavičajnu biljnu vrstu, smilje. 

Utvrđeno je kako se radi o hrvatskim državljanima, starosti 44 i 22 godine. Sveukupno, u oba vozila policija je pronašla 1088 kg smilja pakiranog u  47 vreća te dio bez vreća. Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je došla do saznanja da su smilje brali u  vremenu od 6. do 10. studenog na pašnjacima pored Punta Križa i Osora. 

Pronađeno smilje im je oduzeto te će protiv njih biti podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode - izvijestila je PU primorsko goranska.


Idi na 24sata

Komentari 23

  • maxabc 12.11.2014.

    Hrvacka policija nema sto radit, ovo su sad gluposti nad glupostima. J... ti takve ljude , velike hrvate. Osim represije i kaznjavanja zbog nicega ovi ljudi ni ne znaju drugo nista. Najvaznije je nekog nategnut, malog , bespovocnog ,covjeka. Feudalizam je jos daleko od hrvacke. Izumrijet cete tako uskoro...

  • centarfor 11.11.2014.

    Na snimkama na TV-u vidjelo se je koja je to nacionalnost ali nisu samo oni nezakonito brali.

  • 11.11.2014.

    A kad će biti uhapšeni SVI kaj su pomažnjavali milijarde od 91. do danas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare