To je to što me zanima!

Dvojac u par mjeseci orobio 48 kuća, šteta je bar 460.000 kn

Riječka policija uhitila je muškarca (41) s područja Korčule te njegovu 'pomagačicu' (22) s područja Novog Vinodolskog. Krali su novac i zlatninu, ali i druge predmete
Vidi originalni članak

Zbog čak 48 provala, od studenog prošle do siječnja ove godine, riječka policija uhitila je 41-godišnjaka s područja Korčule te njegovu 22-godišnju pomagačicu sa šireg područja Novog Vinodolskog. 

Policija ih je pronašla 12. siječnja na području Matulja nakon čega je 41-godišnjak pokušao pobjeći, ali su ga odmah uhvatili. 

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela privedeni su na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako su u nekoliko mjeseci  provalili u više kuća i stanova na širem opatijskom području, na području Kastva i Viškova te na području Rijeke, Kostrene i Hreljina. 

Iz kuća i stanova većinom su uzimali novac i zlatninu, ali i druge predmete. Dio ukradenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima. Materijalna šteta se procjenjuje na najmanje 460.000 kuna. 

Muškarac je kazneno prijavljen za dvadeset i tri teške krađe, od čega dvije u pokušaju, dok je 22-godišnjakinja kazneno prijavljena za šest teških krađa od kojih dvije u pokušaju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Fjaka_1 17.01.2013.

    Koja lopina ---hahahha pa nije to valjda onaj ??

  • Mario Škafar 16.01.2013.

    toga će bit sve više,ljudi nemaju posla a živjet se mora

  • Ubananismo 16.01.2013.

    ma neće dobit ni k od kazne , tako je kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare