To je to što me zanima!

Dvojac ukrao novac i nakit pa pokušao autom pobjeći policiji

Dvojac je provalio u kuću dok su vlasnici bili na polnoćki. Ukrali su nakit i novac u vrijednosti 100.000 kn. Policija ih je uočila te su autom pokušali pobjeći. Uhićeni su
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u dobi od 20 i 48 godina, u noći s Badnjaka na Božić, odlučili su iskoristiti odsustvo vlasnika koji su otišli na polnoćku i provaliti u obiteljsku kuću u mjestu Katići na području Imotskog. Ukrali su kasu s novcem i nakitom, prema neslužbenim informacijama, ukupne vrijednosti gotovo 100.000 kuna

Odlazeći iz mjesta naletjeli su na policiju, koja je već imala informacije o provali. Policajci su, uočivši Renault s pljačkašima pokušali zaustaviti auto, no dvojac se dao u bijeg. 

Nakon kratke potjere, zaustavili su se i 48-godišnji vozač je pobjegao u šumu dok je njegov mlađi kolega ostao sjediti u autu. Policija je u autu uočila metalnu kasu te su odmah nakon naloga suda pretražili vozilo u kojem su osim otuđenog nakita pronašli i provalnički alat. 

Mladić iz auta je odmah uhićen, a naknadno i odbjegli 48-godišnjak, koji je inače otprije poznat policiji po takvim djelima. 

Nakon provedenog kriminalističko istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.12.2014.

    čuj kolega jedan 20god a drugi 48...

  • Pancho 26.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • oktopus1 26.12.2014.

    svako slavi bozic kako je naucio

Komentiraj...
Vidi sve komentare