To je to što me zanima!

Dvoje Čeha izgubilo se na Sv. Iliji, u magli ih našli HGSS-ovci

Na planinu je upućeno više ekipa HGSS-a sa psima tragačima, kojima je posao otežavala gusta magla. Nakon višesatne potrage češki turisti locirani su oko 19 sati
Vidi originalni članak

HGSS je oko 14 sati zaprimio dojavu da se češki bračni par izgubio prilikom uspona na vrhu Sveti Ilija te im je potrebna pomoć. Osim što su zalutali, žena je ozlijedila nogu pa se nije mogla sama kretati. Pomoć su zatražili preko hotela u kojem su smješteni, nakon čega je pokrenuta akcija potrage. 

Na planinu je upućeno više ekipa HGSS-a sa psima tragačima, kojima je posao otežavala gusta magla. Nakon višesatne potrage češki turisti locirani su oko 19 sati i prebačeni na sigurno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.09.2012.

    Kad bi se prvom takvom blesavom turistu ispostavio račun za spašavanje, mnogi bi samozvani "planinari" ili "alpinisti" prije razmislili. Ali ne, mi ćemo novac namaknuti iz džepova nas poreznih obveznika.

  • sjenoviti 25.09.2012.

    Po koji put ove godine.....decki vama svaka cast no vrijeme je da za svoj rad isporucujete racune...bilo bi vjerujem manje posla...ljudi bi vise razmisljali sta rade i kako

  • LebronPetrovic 25.09.2012.

    Isto kao da malu macu sa drveta spašava 20 vatrogasaca, a pola sela gori !

Komentiraj...
Vidi sve komentare