To je to što me zanima!

Dvoje mrtvih na moru: Ronilac nastradao, na brodu umro ribar

Na području Pješčane Uvale 53-godišnjak je primijetio da muškarac (51) pluta na površini mora te da ima problema s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu. Pokušavali su ga reanimirati, ali nisu uspjeli...
Vidi originalni članak

U utorak, 22. siječnja oko 15.15 sati, na području Pješčane Uvale kod Pule tijekom ronjenja preminuo je 51-godišnji muškarac.

On je zajedno s 53-godišnjakom, u uvali između Pješčane Uvale i Fratarskog otoka, ronio s ronilačkom opremom i bocama. U jednom trenutku, 53-godišnjak je primijetio da muškarac pluta na površini mora te da ima problema s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu.

Do dolaska hitne pomoći, pružao mu je prvu pomoć, zajedno s muškarcem koji je naišao. Djelatnici hitne pokušali su reanimirati 51-godišnjaka, no nažalost nisu uspjeli. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi  obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

Istoga dana na ribarskom brodu u Plomin Luci, policija je oko 19 sati pronašla tijelo 60-godišnjeg muškarca. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

Prema prvim informacijama izgleda da nije riječ o nasilnoj smrti. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Papatest 23.01.2019.

    Ubijaju ribu puškom roneći s bocama i onda je prodaju ribljim restoranima, stara prića

  • gladijator 23.01.2019.

    S bocama kod Fratarskog?Tamo nije jako duboko, ne trebaju ti boce osim ako nije isao u podvodni ribolov s bocama ili na prstace, ali ni prstaca tamo nema.....Kako god sucut obitelji i prijateljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare