To je to što me zanima!

U klubu punom sportaša srušio se balkon, poginulo dvoje ljudi

U noćnom klubu u Gwangjuu zabavljali su se sportaši koji tamo sudjeluju na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima. Nema informacija da su tamo bili hrvatski vaterpolisti. Dvoje je mrtvih, više ozlijeđenih
Vidi originalni članak

U južnokorejskom Gwangjuu gdje naši vaterpolisti igraju Svjetsko prvenstvo, urušio se balkon u noćnom klubu Coyote Ugly. Dvoje ljudi je poginulo, više njih je ozlijeđeno. Većina posjetitelja bili su sportaši koji se u tom gradu natječu na SP-u u vodenim sportovima.

Sky piše kako je poginulo dvoje Južnokorejaca, ali ne navode jesu li bili sportaši. U klubu su se zabavljali vaterpolisti Australije, Novog Zelanda i SAD-a, nema informacija da su tamo bili hrvatski vaterpolisti koji od 10 sati igraju za broncu s Mađarima.

Organizatori Svjetskog prvenstva u vodenim sportovima objavili su kako se veći dio sportaša koji su se zabavljali u klubu sigurno vratio u sportsko selo, jedan je zadržan u bolnici. 

- Plesali smo i u jednom trenutku sve se srušilo. Nastao je kaos. Pali smo s visine od pet metara na ljude koji su bili ispod nas - ispričao je vaterpolski kapetan Novog Zelanda Matt Small.

Hrvatska od 10 sati igra za broncu protiv Mađarske.

<<< Live možete pratiti ovdje >>>

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomi_ffm 27.07.2019.

    Evo na novoj nema ni rijeci o poginulima samo da je jedna američka vaterpolistica “teze” ozlijeđena ...!

  • SPALATINO 27.07.2019.

    Ajde bar nešto pozitivno da u klubu punom sportaša pogine dvoje ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare