To je to što me zanima!

Dvoje poginulih u sudaru dva auta nedaleko Osijeka

Policija još utvrđuje kako su se Passat i Peugeot sudarili na osvjetljenoj i preglednoj cesti. Ljude su iz smrskanih automobila morali izvlačiti vatrogasci
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi je poginulo, a još dvoje ih je teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 22.30 sati, na ulazu u Josipovac kod Osijeka. Sudarili su se VW Passat i Peugeot 206 osječkih registarskih oznaka, nakon što se vozač Passata 41-godišnji Damir Šimenić iz Osijeka, zahvativši zemljani dio uz rub ceste, zanio na kolniku i izgubio kontrolu te prešao na suprotni trak. Supružnici iz Osijeka koji su bili u Peugeotu, Marijana (31) i Damir Vidrač (36) pokušali su izbjeći sudar no, nisu uspjeli i udarili su direktno u nailazeći automobil koji je potom sletio sa ceste. Oni su zadobili teške ozlijede, kao i vozač Damir Šimenić koji je bio živ kada je ozlijeđene odvezla Hitna pomoć, no preminuo je sat vremena kasnije u bolnici. Na mjestu događaja nastradala je 29-godišnja Denisa Hladek iz Osijeka koja je bila suvozačica u automobilu Damira Šimenića. Na mjesto nesreće morali su doći i vatrogasci, koji su rezali lim kako bi ozlijeđene izvukli van. Policija je naknadno utvrdila da je Damir upravljao automobilom iako mu je vozačka dozvola oduzeta ranije zbog počinjenih prekršaja. NI Damir ni Denisa nisu bili vezani pojasom, a supružnike Vidrač spasili su zračni jastuci.

VOZAČA IZ LADE IZVLAČILI VATROGASCI
Samo nekoliko minuta kasnije u Osijeku su se na pružnom prijelazu sudarili autobus i Lada. Naš čitatelj poslao nam je nekoliko fotografija s mjesta nesreće. Navodno je vozač automobila prešao u suprotni trak i udario u autobus. U nesreći se ozlijedio vozač Lade, a naš čitatelj kaže kako nije mogao sam izaći iz smrskanog auta pa su mu morali pomoći vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_41713 24.05.2010.

    Ono nije Lada sto se zabila u bus vec Wartburg. (Wartburg limuzina, karavan :-)

  • classic 24.05.2010.

    Nije lada nego warburg.....

  • bbbaka 24.05.2010.

    R.I.P.iskrena sucut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare