To je to što me zanima!

Dvoje poginulo u prometnoj nesreći kod Donjeg Miholjca

Oko 18 sati na cesti između Donjeg Miholjca i naselja Sveti Đurađ nakon frontalnog sudara dvoje osobnih automobila oboje vozača na mjestu je poginulo
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći kod Donjeg Miholjca poginule su dvije osobe, potvrdili su nam iz policijske uprave Osječko- baranjske. Oko 18 sati na cesti između Donjeg Miholjca i naselja Sveti Đurađ nakon frontalnog sudara dvoje osobnih automobila oboje vozača na mjestu je poginulo. Na teren je izašla policija koja obavlja očevid, a cesta je zatvorena za promet. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Prva Proleterska 18.11.2018.

    Usporedba sa susjedima. Površina 2.5 veća , broj vozila 25% više , al sa tranzitom kod njih isti broj vozila na cestama , na ime površine gustoća prometa u RH 2.5 x manja . Kod njih manje od 100 mrtvih za jedan dva , a kod vas 330 ! Ako uzmemo gustoću prometa kao u susjeda , onda možemo ovih 330 pomnožiti sa 2,5 i dobijemo 800 mrtvih na godinu a u njih 100 !!!! Sve rećeno i zna se , ko je zato kriv !

  • Prva Proleterska 18.11.2018.

    Uvedite u zakon , da su video snimke kamera građana u vozilima valjan dokaz za kažnjavanje ! I svaki auto će biti ujedno i policijsko !

  • user_442100 17.11.2018.

    U današnjoj nesreći se vidjelo koliko ustvari ljudi nemaju znanja od prvoj pomoći, barem ono osnovno. Ljudi, malo se više informirajte sami o pružanju pomoći jer je svaka sekunda važna da se nekome spasi život, osobi je potrebno za manje od 5 minuta,ako je bez kisika, da umre, a hitna dođe za npr. manje od 10 minuta, a da ne pričam o nepristupačnom terenu. Nažalost, sve više je ovakvih stanja na cestama pa bi bilo dobro da svaki laik zna minimum da bude nečiji heroj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare