To je to što me zanima!

Dvoje u Požegi osumnjičeni za prevaru od preko 170.000 kuna

Sumnjiči ih se za počinjenje kaznenih djela "Prijevara u gospodarskom poslovanju“ i "Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju“
Vidi originalni članak

Policija u Požegi dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakinjom i 41-godišnjakom, hrvatskim državljanima s područja Brestovca kod Požege koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela „Prijevara u gospodarskom poslovanju“ i „Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju“. Naime, osumnjičeni su tijekom 2018. i 2019. godine počinili navedena kaznena djela na štetu trgovačkog društva iz Požege i dva trgovačka društva s područja Brestovca u iznosu od preko 170 tisuća kuna.

Tijekom vikenda provedena je i redovna aktivnost kontrole prometa s posebnim osvrtom na četiri ubojice u prometu, alkohol, brzinu, sigurnosni pojas i mobitel. Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u petak 26. studenoga 2021. oko ponoći u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili teretni automobil kojim je upravljao 41-godišnjak koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu, te je u organizmu imao alkohola u koncentraciji od 1,70 promila, 42-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja te mu je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 10 600,00 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare