To je to što me zanima!

Dvojica na ispitivanju zbog bombe pod autom Audi A6

U 10.15 sati policija je privela Tomislava K. (34) i Damira Z. (34) u istražni centar Županijskog suda zbog sumnje da su u utorak digli u zrak automobil
Vidi originalni članak

Policija je nakon provedene kriminalističke obrade privela Tomislava K. (34) i Damira Z. (34) u istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku zbog sumnje da su u utorak podmetnuli eksploziv pod Audi A6 taksista Tomasa Smoljka (24). Neslužbeno doznajemo da je riječ o bivšim pripadnicima specijalne policije, koji rade kao redari. Prema podacima PU dubrovačko-neretvanske, Tomas Smoljko ima pet evidentiranih kaznenih djela, i to četiri nasilnička ponašanja s nanošenjem teške tjelesne ozljede te jedno izazivanje prometne nesreće. I njegov brat Ivica ima pet kaznenih prijava, koje se odnose na prijetnju, nanošenje teške tjelesne ozljede i zlouporabu opojnih droga te dva slučaja nasilničkog ponašanja. Posljednji put braća su se potukla s dvojicom redara na proslavi Nove godine u kafiću "Dubravka" na Pilama. Navodno je upravo taj događaj bio povod za podmetanje opasne eksplozivne naprave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lažno ime 07.02.2008.

    Nepotrebno trošnje državnog novca. Neka se kriminalci ubijaju kad su već navalili. Očigledno je dotićni s audijem došao na njihovo tržište utjerivanja dugova, a možda i droge.

  • manitou 07.02.2008.

    sva sreća da nije bio A8; tko zna koliko bi ih onda raznijeli...

  • Gnome 07.02.2008.

    Zbog čega im policija ne skida te kapuljače? Neka svi vide kako izgledaju ti idioti , možda ih netko prepozna i za drugo kazneno djelo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare