To je to što me zanima!

Dvojica Nepalaca su u hotelskoj sobi napala trećeg. Izboli su ga nožem pa potom pobjegli...

Policija je vrlo brzo otkrila identitet napadača. Jednog su uhitili isti dan u večernjim satima, a drugog u subotu. Žrtva ima teške tjelesne ozljede te mu je liječnička pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice
Vidi originalni članak

Dvojicu Nepalaca (24, 31) uhitila je zagrebačka policija zbog sumnji da su u petak u hotelskoj sobi na Savskoj cesti pokušali ubiti trećega Nepalca (24).

Dvojac se iz neutvrđenog razloga prvo posvađao, a potom i potukao sa žrtvom. U jednom trenutku je napadač (24) nožem nanio nekoliko ubodnih rana žrtvi te potom skupa s drugim osumnjičenim (31) pobjegao.

POKUŠAJ UBOJSTVA U ZAGREBU Policija je uhitila napadača s Trnja: Nožem ozlijedio drugog muškarca zbog svađe u prometu

Nakon bijega se osumnjičeni dvojac dogovorio kako će 31-godišnjak prikriti tragove kaznenog djela, što je u konačnici ovaj i učinio.

Međutim, policija je utvrdila sam tijek napada kao i identitete osumnjičenih. Isti dan u večernjim satima su uhitili 31-godišnjeg Nepalca, a u subotu i napadača nožem (24).

Obojica su završili u pritvoru zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Ubojstvo u pokušaju". Policija će podnijeti i posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

POLICIJA POZIVA NA OPREZ Na ovom mjestu je dječak jučer stradao od strujnog udara. To je već treći slučaj u sedam godina

Žrtvi su liječnici pružili pomož u KBC-u Sestre milosrdnice gdje su mu ustanovili teške tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dahvaul 12.04.2023.

    Tjeraj to iz naše lijepe i nadam se da će političari napokon shvatiti da nam takvi ne trebaju.

  • 10.04.2023.

    Imamo Hrvatsku!

  • makako 09.04.2023.

    Ovo su oni miroljubivi od Dalaj Lame.

Komentiraj...
Vidi sve komentare