To je to što me zanima!

Dvojica pijanih mladića na benzinskoj napala policiju

Karlovac: A.A. je krenuo prema policajcu i htio ga udariti, a ovaj ga je svladao i srušio na pod. Tada je B.P. iz auta izvadio križni metalni ključ i prijetio
Vidi originalni članak

Dvojica mladića posvađala su se u petak navečer s trojicom policajaca na benzinskoj postaji Tifon u Riječkoj ulici u Karlovcu. Pijani A.A. (20) i B.P. (21) vrijeđali su policajce, koji su bili izvan dužnosti. Nakon što su ih upozorili da prestanu, A.A. je krenuo prema policajcu i pokušao ga udariti, a ovaj ga je svladao i srušio na pod. Nakon toga je B.P. iz auta izvadio križni metalni ključ te, uz vrijeđanje i prijetnju, krenuo prema drugom policajcu. Nakon upozorenja ipak je odustao. Lakše ozlijeđenog A.A. prevezli su u bolnicu gdje su mu pružili pomoć. Alkotest je pokazao da policajci nisu bili pijani, dok je B.P. napuhao 0,35 promila. Protiv A.A. će policija proslijediti kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, dok će protiv obojice nasilnika proslijediti prekršajnu prijavu za narušavanja javnog reda i mira. U Policijskoj upravi karlovačkoj u tijeku je ocjena zakonitosti uporabe sredstava prisile od strane policijskih službenika.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • HUMI 30.03.2010.

    Edinjo varaš se.Policajac je po prisezi odgovoran kao da je u službi 24 sata. Kao doktori,

  • stari mudrac 30.03.2010.

    neka su ih napali. politika određuje ovlasti policije, i tako je kako je. najviše nasilnih ima među djecom političara, zato policija ne smije ništa. u vrijeme moje mladosti, jedan policajac je subotom uveće bio dosta u kvartu. mogli smo ga nalupati, ali su nakon toga svi gradski policajci češljali kvart, i bilo je gotovo za par sati. svi učesnici ili u glinu, ili na goli otok. dio je popravljen, a što nije popravljeno, to je slomljeno.

  • fluffy 30.03.2010.

    a jesu bili pijani nema sta 0.35

Komentiraj...
Vidi sve komentare