To je to što me zanima!

Dvojica pijanih vozača sljetjeli s ceste u kanale kod Petrinje

27-godišnjak je s osobnim automobilom sisačkih registracija sletio u kanal. On je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima,
Vidi originalni članak

U četvrtak, 19. siječnja oko 23 sata, u mjestu Gređani, na području Topuskog, 45-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola od 1,35 promila upravljao osobnim automobilom sisačkih registracija te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika. Tom prilikom nije ozlijeđen niti je nastala materijalna šteta, ali je do otrježnjenja zadržan u policijskoj postaji te će biti prekršajno prijavljen po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.Pola sata kasnije na drugom dijelu Sisačko-moslavačke županije, u Mošćenici pokraj Petrinje, 27-godišnjak je s osobnim automobilom sisačkih registracija sletio u kanal. On je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima, a bio je pod vidnim utjecajem alkohola te je odbio ponuđeno alkotestiranje. Uhićen je te će tijekom dana biti doveden na nadležni prekršajni sud zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Linz 22.01.2017.

    Pa dobro, ljudi malo popili, pa šta, više vozača sleti s ceste u kanal..................mrtvi-trijezni !!!

  • Honda orao 21.01.2017.

    E da malo humora- kad piješ moraš imati mjeru, eto ja imam mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom 3 mjeseca :)

  • Honda orao 21.01.2017.

    Još jedan dokaz/primjer da oduzimanje vozačke ništa ne zneči. da su mu oduzeli vozilo i negdje ga deponirali, pa lijepo naplatili ležarinu ne bi ovaj sletio u kanal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare