To je to što me zanima!

Dvojica teže ozlijeđena zbog nestručnog rukovanja oružjem

Oko 15 sati u obiteljskoj kuću u ulici Grgin dol uslijed nestručnog rukovanja vatrenim oružjem, na za sada neutvrđen način teže su ozlijeđena dvojica muškaraca u dobi od 59 i 60 godina
Vidi originalni članak

Zbog nestručnog rukovanja vatrenim oružjem u utorak su u Požegi teže ozlijeđena dvojica muškaraca, izvijestila je u srijedu požeško-slavonska policija, koja istražuje kako je došlo do ranjavanja.

Oko 15 sati u obiteljskoj kuću u ulici Grgin dol uslijed nestručnog rukovanja vatrenim oružjem, na za sada neutvrđen način teže su ozlijeđena dvojica muškaraca u dobi od 59 i 60 godina s područja Požege, priopćila je policija, koja nije navela o kojoj vrsti oružja je riječ.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđuju se sve okolnosti tog događaja i odgovornost pojedinih sudionika.

Požeško-slavonska Policijska uprava izvijestila je i da je jučer na području Požege anonimni građanin predao policijskim službenicima ručnu bombu, tromblonsku minu, protu pješačku minu i upaljač za nju te 57 komada streljiva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • budalajlama 26.09.2018.

    Gdje god nema mrtvih , to je nestručno rukovanje oružjem.

  • 26.09.2018.

    Sad kad se ponovo obračunaju njih par iz BMW-a i Mečke između škole i vrtića, to će se zvati "nestručno rukovanje oružjem" a ne ubojstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare