To je to što me zanima!

Dvojica Trogirana otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj, u četvrtak im se gubi svaki trag

Jure Sirić (25) i Dario Žarković (21) na putovanje su otišli 28. veljače. Kako se od četvrtka nisu javljali obiteljima, oni su prijavili njihov nestanak. O nestanku je obaviješten i Interpol koji će se uključiti u potragu
Vidi originalni članak

Članovi obitelji u subotu navečer prijavili su nestanak 25-godišnjeg Jure Sirića i 21-godišnjeg Darija Žarkovića koji su 28. veljače otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj. Riječ je o Trogiranima koji su za putovanje unajmili automobil i koji su se svojim obiteljima posljenji put javili u četvrtak, 4. ožujka. Obitelj od toga dana gubi svaki kontakt s njima. Policija je o slučaju izvijestila i Interpol te u potrazi očekuju pomoć policije iz Italije, Slovenije, Austrije i Švicarske, odnosno svim zemljama na njihovoj ruti putovanja. Službeno, na stranicama Nestali.gov.hr navodi kako je mjesto nestanka Švicarska.

Prema podacima na navedenoj stranici, Žarković je visine 180 centimetara, kestenjaste kose i očiju, četvrtastoga lica i srednje tjelesne građe. Broj stopala ima 42, ima tetovaže, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, sive hlače i zelene tenisice.

Sirić je visine 179 centimetara, ima gustu crnu kosu i kestenjastih očiju, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Navode i da je tetoviran te da ima broj stopala 41.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • shadow hunter 08.03.2021.

    Ljudi sretno vam bilo s potragom da ih nadjete pozzz svima

  • Bich69 08.03.2021.

    Otisli po koronu

  • sexy_trubadur 08.03.2021.

    ma stali negdje da se dobro nasmrcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare