To je to što me zanima!

Dvojica u istražnom zatvoru: Vatrogascu slomili vilicu i nos

Dvojica napadača, doznaje Šibenik.In u DORH-u, vatrogascu su slomili lijevi kut donje vilice, nanijeli mu višestruke prijelome nosnih kostiju, rezno-gnječnu ranu ispod desnog oka i rezno-gnječnu ranu gornje usne
Vidi originalni članak

DORH je priopćio da su u četvrtak privedena dvojica mladića (1996. i 1998.) zbog premlaćivanja vatrogasca. Kako navode iz DORH-a, postoji osnovana sumnja da su privedena dvojica 8. kolovoza ove godine u Šibeniku, tijekom 'HypeBeach music festivala', zajedno s još nekoliko, zasad, nepoznatih ljudi, fizički nasrnuli na djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Šibenik te ga udarali rukama i nogama po glavi i tijelu te mu nanijeli teške tjelesne ozljede. 

Dvojica napadača, doznaje Šibenik.In u DORH-u, vatrogascu su slomili lijevi kut donje vilice, nanijeli mu višestruke prijelome nosnih kostiju, rezno-gnječnu ranu ispod desnog oka i rezno-gnječnu ranu gornje usne.

Nakon ispitivanja osumnjičenika protiv kojih je šibenska policija jučer podnijela kaznenu prijavu, određen im je istražni zatvor, piše Šibenik.In.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • madmax9999 11.08.2018.

    Problematicni deckici koji glume nekaj kaj opce nisu i predstavljaju se da su kakti neki menađeri a nemaju 2 kn i kad im je valjda nakon lazi vatrogasac zastitio curu koju su maltetirali, decki su valjda na jadnom covjeku ispalili svu frustraciju

  • miner1310 11.08.2018.

    https://www.facebook.com/fliis.kst

  • 10.08.2018.

    Krkani...tako se ponašaju zato što znaju da smiju,pa imaju "rvatsku.....ti pas m....r i državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare