To je to što me zanima!

Dvojica uhićena zbog silovanja i ubojstva djevojčice (13) u Indiji

U Indiji je silovana i ubijena trinaestogodišnja djevojčica, zbog čega su uhićena dvojica njezinih susjeda, prenosi u nedjelju BBC. Ubijena je u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh
Vidi originalni članak

Policija je u subotu izvijestila da je tijelo trinaestogodišnjakinje pronađeno u polju šećerne trske u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh. Opovrgla je izjavu njezina oca po kojemu su počinitelji žrtvi izvadili oči i odrezali jezik.

Silovanje i spolno nasilje u središtu su pozornosti u Indiji otkad je 2012. grupa muškaraca silovala i ubila mladu ženu u autobusu u glavnome gradu New Delhiju.

Taj je zločin rezultirao velikim prosvjedima u zemlji i izmjenama državnih zakona o silovanju, no u međuvremenu nema naznaka da se smanjio broj sličnih zločina nad ženama i djevojkama.

Po nedavnim podacima u Indiji je svaka četvrta žrtva silovanja dijete i u golemom broju slučajeva počinitelji su poznati žrtvi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 17.08.2020.

    Možda koja bombica nebi puno naštetila tim divljacima

  • BlackRaven 17.08.2020.

    Tamo je život jeftiniji od kile luka. Kad dođeš na plac , kupuješ paradajz, luk , začine, i daj mi ovu drugu sa lijeva kalšu, kutiju municije i onu treću sa desna da nosi robu kući. Onu sa dugom kosom. Žene su roba tamo. To je svijet koji morate vidjet da biste uopće pokušali razumjeti.

  • BlackRaven 17.08.2020.

    Vidiš turban? To su sikhi. Malko će Kriss noževi radit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare