To je to što me zanima!

Dvojica vandala i dijete bojom uništavali aute po Karlovcu

Mladiće stare 21 i 22 godine policija je kazneno prijavila zbog oštećenja tuđe stvari. Dijete mlađe od 14 godina ne može kazneno odgovarati. Aute su pošpricali krajem siječnja u Karlovcu
Vidi originalni članak

Karlovačka policija uhvatila je počinitelje koji su krajem siječnja u Karlovcu bojom pošpricali dva automobila, fasadu zgrade, garažna vrata i izlog. Riječ je o mladićima starim 21 i 22 godine te djetetu mlađem od 14 godina. Kako dijete mlađe od 14 godina ne može kazneno odgovarati, za njega su Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu poslali opće posebno izvješće.

Prijavili su ih zbog oštećenja tuđe stvari, a doznajemo da je šteta koju su počinili oko 2000 kuna. Budući da je jedan od počinitelja dijete, iz policije nisu željeli davati nikakve druge detalje. 

Krajem siječnja iz karlovačke policije izvijestili su da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 27. do 28. siječnja bojom pošpricao dva automobila na Baniji i u Zvijezdi u vlasništvu 32-godišnjakinje i 35-godišnjaka.

Radio Mrežnica tad je pisao da jedan od automobila navodno pripada bivšoj gradskoj vijećnici HNS-ovki Marini Novaković Matanić.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Liliana_1 17.02.2018.

    Nadam se da su birali aute.

  • nori 🖖 16.02.2018.

    Konceptualni umjetnici. Kao Frljo

  • Kakica8 16.02.2018.

    Joooj pa doma bi im došla

Komentiraj...
Vidi sve komentare