To je to što me zanima!

Dvojica vozača bježala nakon nesreća: Jedan vozilom nasrnuo na vozača koji ga je sprječavao

Mladić (20) u Ivanić Gradu je tijekom bijega vozilom udario 44-godišnjeg vozača kojemu je oštetio auto u predjelu nogu, a 45-godišnjak je, bježeći od policije, skrivio nesreću na autocesti A4
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci provode kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim vozačem koji je u utorak 28. veljače oko 18.50 sati na Trgu Vladimira nazora u Ivanić Gradu upravljajući svojim Audijem A6 zagrebačkih registarskih oznaka prouzročio prometnu nesreću u kojoj je nastala materijalna šteta.

Nakon što je naletio na Hyundai Tucson zagrebačkih registarskih oznaka pokušao se udaljiti s mjesta događaja. Vlasnik (44) oštećenog vozila pokušao ga je spriječiti u tome tako što je stao ispred njegovog vozila, no 20-godišnjak ga je udario u predjelu nogu i lakše ga ozlijedio. Nakon toga, osumnjičeni je ipak uspio pobjeći s mjesta događaja, no ne zadugo. Policajci su ga uhitili te odveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Policija je jučer izvijestila o još jednom vozaču (45) koji je u nedjelju 26. veljače 2023. godine oko 00.50 sati upravljao automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se prometnim čvorom Sesvete autoceste A4 u smjeru Zagreba. Odbio se zaustaviti policijskim službenicima Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije uslijed čega je prednjim dijelom vozila naletio na zaštitnu metalnu ogradu autoceste. Nakon prometne nesreće, bez zaustavljanja nastavio se kretati autocestom A4 te kolnikom Slavonske avenije u smjeru zapada sve do raskrižja Slavonske avenije i Ulice Kruge. Tu su ga uspjeli zaustavili policijski službenici, a tijekom obavljanja kontrole vozač je odbio alkotestiranje te vađenje krvi i urina.
 
Uz optužni prijedlog, priveli su ga na nadležni Općinski sud u Sesvetama gdje mu je presudom izrečena ukupna novčana kazna od 2.390 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 2 mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • RoyBean 01.03.2023.

    Što je pjesnikinja mislila s izrazom.Mladić (20) u Ivanić Gradu je tijekom bijega vozilom udario 44-godišnjeg vozača kojemu je oštetio auto u predjelu nogu????????????????

  • 01.03.2023.

    Locirati,uhititi,transferirati😉😉😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare