To je to što me zanima!

Dvojicu hrvatskih vojnika šalju kući iz Litve jer su se drogirali

Dvojicu pripadnika Hrvatske vojske u nedjelju su testirali na opijate te su utvrdili da su konzumirali opojne droge. Rekli su da su nedopuštena sredstva nabavili i konzumirali prilikom odobrenog izlaska iz vojarne
Vidi originalni članak

MORH je objavio u ponedjeljak kako će zbog povrede vojne stege dvojicu pripadnika HV-a vratiti iz Litve, bit će udaljeni iz službe te će provesti i stegovni postupak. 

Naime, dvojicu pripadnika hrvatske vojske u nedjelju su pripadnici vojne policije testirali na opijate te su utvrdili da su konzumirali opojne droge. Rekli su da su nedopuštena sredstva nabavili i konzumirali prilikom odobrenog izlaska iz vojarne.

Radi se o pripadnicima iz sastava 2. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti u Litvi.

- Naglašavamo kako je u Ministarstvu obrane i Hrvatskoj vojsci nulta tolerancija na nevojničko ponašanje, zlouporabu svih nedopuštenih sredstava, alkohola i droga, a svako takvo nezakonito ponašanje i svako odstupanje od vojne stege izrazito se strogo sankcionira i oštro osuđuje - kažu iz MORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • Onaj koji se ne miri 17.02.2020.

    Ne meze to tako. Eh, meze, meze. Stega ? Nema stege, nema. Jer da ima stege, ne bi bilo ni toga, ni nizi let helikopterom od dozvoljenog a kamo li voziti švercera oružja njime.

  • croboy031 17.02.2020.

    Morat cemo glasat za crvene haha

  • balki balki 17.02.2020.

    Ak su smrkali necasni otpust. Ak su se s Maricom pospominjali to bi im tretirao kao pijanstvo- kraca suspenzija ko opomena i idemo dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare