To je to što me zanima!

Džihadisti s Kosova imali su u mobitelima snimke smaknuća

Petorica Albanaca starosti od 20 do 25 godina uhićeni su u srijedu navečer u bugarskom selu Kamenička Skakavica blizu graničnog prijelaza s Makedonijom
Vidi originalni članak

Bugarska granična policija uhitila je petoricu Albanaca s Kosova za koje se pretpostavlja da su džihadisti, javlja Blic.

Albanci starosti od 20 do 25 godina uhićeni su u srijedu navečer u bugarskom selu Kamenička Skakavica u blizini prijelaza Đuješevo na granici s Makedonijom.

U njihovim mobilnim telefonima otkrivene su snimke s odrubljivanjem glava i molitvama, koje koriste džihadisti, kao i reklama "Islamske države".

Načelnik granične policije potvrdio je da je uhićeno petoro stranaca, ali nije želio otkriti više detalja. 

Slučaj su preuzeli pripadnici bugarske državne agencije za nacionalnu sigurnost, koji će Albance, nakon saslušanja, u petak izvesti pred sud radi određivanja pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Shenanigans 28.08.2015.

    skinite te carape s glave ak smijete

  • NemanjaBeograd 28.08.2015.

    Mislim da dvadeset posto migranata su buduci teroristi. Evo zasto oko te sume se vrte ljudi koji ne zele da ostave otiske prstiju i da daju krv u Madjarskoj.A vucaraju decu da li buduce bombase ili ratnike nadam se da ne gresim.Ja se nadam iskreno da gresim i da ce ta deca biti civilizovani ljudi.Mada ogroman broj migranata su muskarci i to mladi i sposobni.

  • Cana ti prebio huligana 28.08.2015.

    Ma to je čista Udbaška namještaljka a vijest je preuzeta iz srpskih diktatorskih medija. Uhitili normalne decke koji su prelazili granicu. Čuj pronašli im snimke smaknuća u mobitelima? Pa u mom mobitelu ceš pronaći svakakve snimke sexa i nasilja koje skidamo sa interneta, facebooka i youtubea. Gluposti. Srbi preko njihove poznate propagande sada iskorištavaju ovu situaciju u Siriji da blate Albance i Bošnjake i bar malo ublaže svoje zlocine iz proteklog rata ne bi li na ovaj nacin malo skretali pažnju medjunarodne javnosti i politike sa njihovih zločina i na taj nacin balansirati i izjednacavati krivnju za rat i na neki nacin opravdavati svoje zlocine protiv tobože eto Albanskih terorista i Bošnjackih mudžahedina. Zna se šta su oni u stanju namještati kada se zna za slučaj kafića "Panda" u Peći na Kosovu 1998 kada je naoružana skupina srpskih udbaša maskirana u lažne odore Kosovske OVK upala u jedan srpski kafić i nasumice pucala po mladim gostima ubivši šestoro i ranivši preko 10 mladih srba na taj nacin okriviti Albance da bi Srbija i Milošević pred svijetom imali navodni dokaz o Šiptarskim teroristima i da bi imali povod za vojnu intervenciju. Kasnije znamo šta se desilo, deseci tisuca ubijenih albanskih civila, stotine tisuca protjeranih i opljackano i zapaljeno na stotine sela i naselja Albanskih civila. Morao je Nato da intervenira da zaustavi genocid. Sao žalosno je što i naši Hrvatski mediji padaju na njihove fore i prenose njihove laži preuzimajuci njihove vijesti bez prethodne provjere autenticnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare