To je to što me zanima!

E to je ispit: Imala je trudove, položila i odvezla se u bolnicu

V. Britanija: Emma se probudila u četiri sata ujutro jer joj je pukao vodenjak. Ipak je otišla polagati vozački iako su je dečko, brat i mama nagovarali da ode u bolnicu
Vidi originalni članak

Emma French (20) iz Škotske dobila je trudove dok je polagala vozački ispit. Ispit je položila, a onda se još i sama odvezla bolnice gdje je rodila.

- Svi su mi govorili kako bih morala otići u bolnicu, no čekala sam tako dugo da položim vozački i odlučila sam položiti ga - rekla je Emma za Daily Mail Dodala je kako se ispitivaču nije usudila reći kako ima trudove jer se bojala da će otkazati ispit.

- Sestre u bolnici su bile zbunjene jer su mi prijatelji slali čestitke zbog rođenja bebe, ali i za položeni vozački ispit. Kada sam im ispričala što se dogodilo, šokirale su se - kaže Emma. Ispričala je kako se 30. kolovoza probudila u četiri sata ujutro i kako joj je tada pukao vodenjak.    

- To me šokiralo jer sam trebala roditi tek za mjesec dana. Nisam osjećala trudove pa sam otišla položiti vozački koji je bio u 8.40 sati iako su me dečko Neil MacFarlane (21), brat Scott (22) i mama Rhonda (44) molili da odem u bolnicu - kaže Emma. 

Objašnjava kako je u ožujku pala na vozačkom i da je čekala do kolovoza kako bi opet polagala. Imala je trudove svakih deset minuta, a ispit je trajao 45 minuta. 

- Znala sam da ga sad moram položiti jer bi sljedeću priliku imala tek nakon što bi beba malo odrasla. Nakon što sam položila ispit otišla sam kod bake i djeda i rekla im da sam položila vozački, ali i da imam trudove. Ponudili su mi prijevoz, no sama sam se odvezla u bolnicu i rodila Evu - kaže Emma. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • LucijaKatich 02.11.2011.

    a šta da se zakompliciralo i da je završilo tragično? izgleda da je djevojci bio vozački ispit nego dijete

  • schmetterling 02.11.2011.

    mislim da bi ovo zadržala za sebe i nikad to više nebi spomenula...nezrelao.. opet ponavljam da neki ljudi nebi trebali imati dijecu.. a opet oni koji ih zaslužuju više od svega ne mogu ih imati... žalosno

  • rori 02.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare