To je to što me zanima!

Eduardo na sudu ponovio da je potpis krivotvoren

Od Da Silve je Radivojević tražio 10 posto od njegova transfera u inozemstvo, a tvrdio je kako mu postotak pripada sporazumom o uzdržavanju
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva svjedočio je na zagrebačkome Općinskom kaznenom sudu u procesu protiv Miljenka Radivojevića, tetka njegove supruge Andree. Radivojević je optužen da je krivotvorio Da Silvin potpis na ugovoru kojim od nogometaša tužbom traži 8,7 milijuna kuna provizije od njegova transfera u Arsenal.
- S Radivojevićem sam potpisao ugovor o sponzorstvu prije sedam godina, ali nakon samo 20-ak dana smo ga raskinuli u kafiću na Poljanicama. Nakon toga sam ja potpisao za Arsenal - rekao je Eduardo. Naveo je da Radivojević nije činio ništa od dogovorenog pa je zato odlučio prekinuti suradnju.
- Obećavao mi je sponzorske ugovore, reklame za kavu Arabescu i za Kraš, no kada sam ja jednom nazvao direktora marketinga u Krašu, rekao mi je da se ne radi ništa u vezi sa mnom. Od raskida ugovora Radivojevića nisam vidio. Da traži od mene proviziju, doznao sam preko medija -kazao je Da Silva. Sutkinja mu je predočila sporni ugovor od 15. listopada 2003. na temelju kojeg je Radivojević tražio 10 posto provizije od njegova transfera u Arsenal, Eduardo je rekao da taj ugovor nikad nije vidio ni potpisao i da su raskinuli sporazumno ugovor. Nakon njegova saslušanja  Radivojević je ustvrdio da se ne slaže sa Da Silvinim iskazom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nabildansam 01.03.2010.

    a što drugo očekivati od srbina

  • iwancica21 01.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • vanbračna kći 01.03.2010.

    Taj Radivojević je neki naš čovik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare