To je to što me zanima!

EKSKLUZIVNO Odvjetnik iz Zambije za 24sata: 'Proces ide brzo, sudit će im se tri tjedna'

Hrvati do kraja ostaju u Africi jer Zambija s Hrvatskom nije potpisala ugovor o izručenju. Odvjetnik kaže i kako je Zambija već imala ovakve slučajeve s problematičnim posvajanjem iz DR Konga
Vidi originalni članak

John Kayuni, odvjetnik iz Ndole u Zambiji, gdje su uhićeni hrvatski državljani zbog sumnje u trgovinu djecom, u razgovoru za 24sata objasnio je kako funkcionira zambijsko pravosuđe i što bi moglo čekati naše državljane. Odmah na početku naglasio je kako Visoki sud u Zambiji u trenu kad započne suđenje donosi presudu već za tri tjedna.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Leta Semoa 02.03.2023.

    Koliko god sam uvjeren ovi da su krivi i da ih treba kazniti, ali svakako se nadam da će se naći neki način da dole ne zaglave, bilo koliko godina da dobiju to će biti smrtna kazna, pogotovo za Nou!

  • %Šveđanin% 02.03.2023.

    Znači papiri su možda krivotvoreni, ili orginali ispod stola sa pečatima i nisu nigdje zavedeni o posvajanju djece. Ovi DR.Kongo nisu vidjeli, i tamo nitko neće svijedociti u njihovu korist. Neki parovi prije već su bili kažnjavani kaznom zatvora iznad 5 godina, a neki oslobođeni. Neće biti dobro.

  • 123321 02.03.2023.

    Eh da, podrska Pernaru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare