To je to što me zanima!

Eksplodirale bombe u četiri supermarketa u Švedskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Skupina "Global Infitada" najavila je da će spaliti supermarkete. U noći na četvrtak su eksplodirale bombe u trgovinama. Nitko, srećom, nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

U noći na četvrtak su četiri supermarketa izgorjela u Švedskoj. Policija je otkrila kako je požar izbio nakon eksplozija. Bombe su nepoznati zločinci namjestili da eksplodiraju po noći. Stoga i nije bilo ozljeđenih ili poginulih. Policija sumnja da iza napada stoji radikalna lijeva organizacija "Global Infitada". Sve bombe su podmentute u supermarkete u gradu Södertälje, zapadno od Stockholma. Vlasnicima supermarketa stigla su u zadnja dva tjedna pisma u kojima se prijeti paljevinom. Potpisnici "Global Infitada" naveli su da će zapaliti supermarkete kao prosvjed protiv rata u Iraku. Södertälje je poznat u Švedskoj zbog velikog broja izbjeglica iz Iraka, koji u njemu žive.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gatsby 27.02.2009.

    Hrani psa da te laje!

  • crodis 27.02.2009.

    Nije ljevicarska nego islamisticka organizacija inace u Söderteljeu zivi 16000 iracana od kojih pak vecina krscani.Tako da neznam sto zapravo ta oganizacija zeli i radi u vecinskom krscanskom Södertelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare