To je to što me zanima!

Eksplodirao putnički avion na pisti prije uzlijetanja za Moskvu

U avionu Tupoljev-154 bilo je 116 putnika i osam članova posade. Ne zna se zašto se zapalio, a ubrzo je i eksplodirao. Nije još točno poznato koliko je ozlijeđenih...
Vidi originalni članak

Putnički avion Tupoljev-154 u kojemu je bilo 116 putnika i osam članova posade zapalio se u subotu u ruskoj zračnoj luci Surgut na sjeveru Rusije. Prema prvim informacijama ministarstva za hitna stanja, poginuo je jedan, a ranjeno je deset ljudi. Većina ozlijeđenih je opećena. Ministarstvo zdravstva tvrdi da je ozlijeđeno dvadesetak ljudi. Većina ih se otrovala dimom. 

Avion se zapalio, a zatim i eksplodirao neposredno prije uzlijetanja prema Moskvi. Vatrogasci nisu uspjeli ugasiti požar i avion je eksplodirao. Na sreću, uspjeli su evakuirati putnike. Ne znaju još uzrok požara. 

Povjerenstvo ruskoga tužiteljstva izvijestilo je kako su uspjeli evakuirati putnike prije eksplozije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ujo66 02.01.2011.

    a trebao je explodirati netom po polijetanju. nekada su to Rusi puno bolje odradjivali. valjda je onaj tko je mobitelom aktivirao explozivnu napravu vjerovao da je avion u zraku. ljudi nemaju iskustva a bave se opasnim radnjama. tako kriminal nemoze dalje netko ce zbog toga u krim miljeu jako odgovarati jer je bio nestrpljiv

  • Klikaralo 02.01.2011.

    Hm, mislio sam zbog cijene na ljeto sa ruskom kompanijom putovati u Indiju, ali s obzirom kako se cesto ti Tupoljevi ruse, mislim da cu odrijesit kesu. :o)

  • Fenix 01.01.2011.

    ( Eksplodirao putnički avion na pisti prije uzlijetanja za Moskvu ) Prije uzljetanja za Moskvu eksplodirao putnicki avion na pisti !!!!!!! ILI Na pisti, prije uzljetanja za Moskvu eksplodirao putnicki avion !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare