To je to što me zanima!

Eksplozija na A1! Vozači samo srećom izbjegli sigurnu smrt

Čep, težak nekoliko stotina kilograma, je proletio kraj automobila, pao na zaštitni pojas između dva traka i zatim odletio do zaštitne ograde s druge strane autoceste
Vidi originalni članak

Radnici tvrtke Montmont su 18. srpnja, neposredno uz trasu autoceste Zagreb - Split kod mosta Krka, ispitivali tlak u plinovodu. U 10.41 sati došlo je do eksplozije te je čep, postavljen na kraj plinske cijevi, izletio na autocestu dok se po njoj odvijao promet. Pukom srećom, nitko nije ozlijeđen. 

Jutarnji list objavio je šokantnu snimku na kojoj se vidi kako je čep, težak nekoliko stotina kilograma, proletio kraj automobila, pao na zaštitni pojas između dva traka i zatim odletio do zaštitne ograde s druge strane autoceste. Čep je preletio oko 60 metara. Slučaj je tek sada iscurio u javnost. Iz HAC-a su potvrdili incident, a neslužbeno se doznaje da su oštro opomenuli tvrtku Montmont, koja gradi magistralni plinovodi Benkovac - Split.

>>> Snimku možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 29

  • sunsurfer 04.08.2012.

    ovakvo ponasanje stvarno nije potrebno komentirati....

  • sonny33 03.08.2012.

    ma koja opomena kazna par stotina tisuča eura pa nek malo razmisle kolko ljudi je moglo poginut, pa sad još moraš gledati u zrak da ti ne doleti iz zraka u glavu , ma kod nas je sve moguče, katastrofa.

  • user_112919 03.08.2012.

    Fantasticna profesionalnost i jos fantasticnija sreca u nesreci za putnike na autocesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare