To je to što me zanima!

Eksplozija u Ikei: Podmetnuli bombu i raznijeli odjel kuhinja

Policija je odmah evakuirala cijeli trgovački centar, a psi tragači su pronašli još neeksplodiranih bombi u drugim djelovima trgovine. Ovo je već četvrti napad na Ikeu
Vidi originalni članak

Dva sata prije zatvaranja u Ikeinoj prodavaonici u Dresdenu, u petak navečer, eksplodirala je bomba. Lakše je ozljeđeno dvoje ljudi. U stanju su šoka. Bomba je eksplodirala na odjelu kuhinja i teško oštetila pod i izloženi namještaj. Policija je odmah evakuirala cijeli trgovački centar, a navodno su, prema pisanju Bilda, pronašli još neeksplodiranih bombi u drugim djelovima prodavaonice. 

Motiv, kao ni počinitelj nisu poznati, kao ni u slučaju drugih bombi koje su eksplodirale krajem petog mjeseca u Ikeinim prodavaonicama u Belgiji, Francuskoj i Nizozemskoj. 

Glasnogovornica Ikea-e tvrdila je tada da u njihovim trgovinama nisu eksplodirali skriveni satni mehanizmi, već da su ih napali petardama. 

O novoj eksploziji još se nisu izjasnili. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivo Lola Ribar 12.06.2011.

    mafija sused, mafija!

  • gogaa32 11.06.2011.

    i ja se slazem sa aki007 i mrnjauu.ja stalno kupujem namjestaj tamo i vrlo sam zadovoljna.vec danas je ducan u dresdenu otvoren,prosla sam pokraj,ko da se nist nije desilo.

  • kinezojapanac 11.06.2011.

    Mozda su to oni koji vole "stititi" od samih sebe? Plati zastitu da te pustimo raditi ili nema nama, nema ni vama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare