To je to što me zanima!

Eksplozije diljem Ukrajine: Rusi su ispalili rakete i lansirali dronove, gađali infrastrukturu

krajinski ministar energetike je rekao kako inženjeri rade na obnovi oštećenih postrojenja. Ukrajinska vojska je objavila da je Rusija lansirala dronove, krstareće rakete i hipersonične rakete
Vidi originalni članak

Ukrajinske vlasti izvijestile su o eksplozijama na sjeveroistoku, jugu i zapadu zemlje u četvrtak ujutro, tijekom novog vala ruskih raketnih napada u kojima su, kako je rekao Kijev, oštećeni objekti elektroenergetske mreže.

Eksplozije su se čule u ukrajinskom gradu Harkivu, rekao je gradonačelnik Ihor Terehov putem aplikacije za razmjenu poruka Telegrama, kao i u regiji Zaporižji, prema guverneru Ivanu Fedorovu, također na Telegramu.

'VOJNA USREDOTOČENOST' Zelenski hitno zahtijeva protuzračnu obranu za Harkiv: 'Ovaj kapacitet nije dovoljan'

Guverner zapadne regije Lavova Maksim Kozickij rekao je na Telegramu da protuzračna obrana radi na tom području.

Ukrajinski ministar energetike Herman Haluščenko rekao je na Telegramu da su napadi bili usmjereni na postrojenja za proizvodnju i distribuciju električne energije u regijama Harkivu, Zaporižji, Lavovu i Kijevu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Nemay Straha 11.04.2024.

    Dajte Židovu Tauruse.......... pa da gospoda Rusi poravnaju Ukrajinu

  • Bum Buby 11.04.2024.

    Kog boli kita za za ukrajinom,i mi Hrvati sa Domovnicom tražimo da nam pojeftini hrana....Ako se želite malo nasmijati..ubacite u google......Volodymyr Zelenskyy 2016 Playing Piano with Penis............Energetika razvaljena u Kijevu i u Harkovu. Još plus Ukre na svojim kanalima ćute kao mutavi, ...........znači da je udar bio veličanstven, ............i da je Gospodin dr. Putin obavio posao i više nego što treba......... Zeleni Führer  može  kmečati.

  • Bum Buby 11.04.2024.

    Kada Ukrajinci pogode ruske rafinerije onda skaču od sreće i sprdaju se s ruskom PZO,............. a kada im Rusi vrate cvile da je to terorizam. ..........Pa cvilite

Komentiraj...
Vidi sve komentare