To je to što me zanima!

Ekstremno visoke temperature u Kninu: Pogledajte na koliko su se 'pržili' gosti na svečanosti

I ove, kao i prethodnih godina, u Kninu je primjetan manji broj ljudi, no nije jasno jesu li uzrok tome visoke temperature
Vidi originalni članak

Službeni završetak programa u Kninu je u 14 sati, nakon čega slijedi drugi dio programa koji organizira Grad Knin, u kojem će u 21 sat početi koncert Doris Dragović, potom vatromet i koncert grupe Opća opasnost.

I ove, kao i prethodnih godina, u Kninu je primjetan manji broj ljudi, no nije jasno jesu li uzrok tome visoke temperature, jer je na stadionu NK Dinara na suncu izmjereno nevjerojatnih 43 stupnjeva Celzija, ili nešto drugo.

SELAK O OLUJI Legendarni pilot: 'Kada gledam što se događa u Kninu, osjećam sramotu. To nije moja sramota'

No, brojni građani s kojima su novinari pričali u Kninu izrazili su negodovanje jer im nije dozvoljeno da uđu na stadion bez akreditacija, pa je dio njih preskakao zid kako bi mogao vidjeti barem dio svečanosti.

I nekoliko branitelja je izrazilo razočarenje što ne mogu doći do trga za vrijeme trajanja ceremonije. Kažu, borili su se za Hrvatsku i oslobodili Knin, a danas im ne daju prići trgu, stoga su uvjereni da se to radi "kako bi se branitelje i građane maknulo što dalje".

Organizacija je ove godine bila gora nego lani pa su se tako brojne novinarske ekipe "pržile" satima na suncu, nisu imale gdje pisati svoja izvješća da bi na kraju, iako su prethodno bile najavljene, ostali bez izjava glavnih govornika na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • gagasniper1 06.08.2022.

    je netko vidio Gotovinu? ni spomenut nije...

  • Miške 05.08.2022.

    Glavno da je u drugom redu , ali tako kao da je u prvom, Frka Petrešić.

  • Maxitron 05.08.2022.

    Dajte se ljudi uozbiljite. Ko još pita za branitelje osim njih samih i,samo onih pravih. Sada su na redu ovi novokomponirani ,Medvedovi,30let posle,jer na koncu konca ,neko mora glasati za kradezenjare. I još samo ovo,čekajte sad ,kad počnu branitelji tipa Jandroković i mali Bane pisati memoare tipa Mirko i Slavko . E onda bu veselo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare